Monday, August 30, 2010

Οι 5 ερωτήσεις και η 1 διαπίστωση αυτής της εβδομάδας.

Ερώτηση 1 (η περιέχουσα σπόντα) : Γιατί ακούω σήμερα συνέχεια "Καλή Σαιζόν"? Στα ραδιόφωνα, στο γραφείο, στο σπίτι... Επειδή, δηλαδή, έτυχε και ο επόμενος μήνας που λέγεται ΣεπτέΜβρης (και ΟΧΙ ΣεΜτέβρης), ξεκινάει στα μέσα αυτής της εβδομάδας? Γιατί να μη λένε σήμερα που είναι Δευτέρα (30/08) "Καλή Εβδομάδα" και την Τετάρτη (01/09), πολύ ευχαρίστως και δοκίμως, "Καλή Σαιζόν"?

Ερώτηση 2 (η γεννημένη στη Ρώμη τον Ιανουάριο, ή αλλιώς η ακόμη αναπάντητη) : Στα Ιταλικά μάθαμε το zucchini, panini,vicini, gattini... Διερωτηθήκαμε όμως... Το ΠΙΠΙΝΙ, είναι κι αυτό Ιταλική λέξη?????? (και μετά προκύπτουν κι άλλες ερωτήσεις.. τι γίνεται με την μπριγιαντίνη? Με την αιμοσφερίνη? Για να μη ρωτήσω για τον Σωτήρη Νίνη!!!)

Ερώτηση 3 (η εγκληματική) : Το Κουνούπι Τίγρης, προερχόμενο από την Αφρική, αφού πέρασε από Αθήνα, γιατί προτίμησε Θεσσαλονίκη? Το έχει διερευνήσει αυτό ο Υπερνομάρχης?

Ερώτηση 4 (η χιλιοειπωμένη) : Γιατί όταν τελειώνει ο μισθός μένει τόσος πολύς μήνας????

Ερώτηση 5 (η καλλιτεχνική) : Γιατι, το τραγούδι αυτό, πάντα να λέει "δε μπορώ"? Γιατί δεν έρχεσαι ποτέ όταν σε θέλω? Γιατί με τυρρανάς? Και φυσικα... Γιατί τα πεντοχίλιαρα δεν είναι πετσετάκια????







Διαπίστωση, η μία και μοναδική :

Monday, August 23, 2010

Still.


Κι όμως.
Ακόμα ένα Σεντόνι.
Πότε θα ξεσκεπαστώ??????