Sunday, March 19, 2006

Its a beautiful day...


Kαλημέρα σας..
Σήμερα ξύπνησα με μια κάπως διαφορετική διάθεση... Η νοσταλγία και η κούραση παραμένουν αλλά σήμερα άνοιξα τα μάτια μου και στο δωμάτιο είχε φως... Έμπαινε κρυφά μέσα από τις κουρτίνες... Ξανακλείνω τα μάτια μου και χαμογελάω...Σκέφτομαι πως σήμερα είναι μια διαφορετική μέρα...και σηκώνομαι..ανοίγω τις κουρτίνες και το δωμάτιό μου πλημμυρίζει απο φως... Πρώτες σκέψεις??..."Κουζίνα-Φραπεδάκι-ΤΩΡΑ!!"
Στο δρόμο προς την κουζίνα θυμάμαι τα πιάτα και απο χθές και ψιλοπέφτω...αλλά η μαγεία συνεχίζεται!...
Μπαίνω στην κουζίνα και ήταν όλα πλυμμένα!..Θαύμα, δεν ήταν.... Ήταν όμως ένας ακόμα λόγος να χαμογελάσω!...
Έφτιαξα τον περιποιημένο σκέτο με γάλα, και παρόλο που ήξερα ότι με περίμενε το Internet law στο δωμάτιο, ήθελα να απολαύσω τη στιγμή που μου ήταν γνώριμη...Να διαβάζω, πάντα με φραπεδάκι τέτοιες μέρες, και να με τυφλώνει ο ήλιος...να κοιτάζω έξω το γαλάζιο του ουρανού και να χαμογελάω...
Βάζω μουσικούλα...κάθομαι στο γραφείο, ανοίγω τις σημειώσεις, κοιτάζω στον καθρέφτη και μου κλείνω το μάτι..
Αν η ζωή μας είναι μόνο στιγμές...αυτή θέλω να τη ζήσω!
Enjoy!

Το άσχετο του post: πως η madonna εκανε επιτυχία ένα τραγούδι που λέει: time goes by so slowly, ενώ όλοι παραπονιόμαστε ότι δε μας φτάνει ο χρόνος...δε μπορώ να το καταλάβω!!?!?!?!...

Thursday, March 16, 2006

Μύρισε άνοιξη...




Και θα μου πείς εσύ, ο έξυπνος αναγνώστης μου: " Καλά, κι εσύ που το κατάλαβες, εκεί που είσαι?"
Εμ, εδώ σε θέλω!..Γιατί την άνοιξη δεν ανθίζουν μόνο τα λουλούδια αλλά ζουζουνίζουν και τα ζωντανά!..Και αγαπητέ μου αναγνώστη έτσι μου μύρισε εμένα η άνοιξη!
Παντού ακούω για τα ερωτικά ζητήματα του κόσμου (που όπως λέει κ ένας γνωστός μου "Πω ρε π****η, όλοι γκομενικά έχουν!"). Δε ξέρω για εκεί που βρίσκεσαι εσύ που διαβάζεις ,αλλά εδώ γίνεται χαμός! Κάθε μέρα μαθαίνω και ένα καινούριο! Πρέπει οποσδήποτε να αναφέρω και το ανεπανάληπτο: μέχρι και ο Κοτέ μου λέει χθές στην κουζίνα ότι έχει καημούς γιατί τα είχε λέει με μια Japanese-Taiwanese κοπέλα, για 2 χρόνια και την χώρισε γιατί λέει έπρεπε να έρθει εδω για ΜΒΑ..και έμαθε οτι τώρα αυτή τα έχει με άλλον!
Και λέω εγώ: Με τι μούτρα κυρία μου, μου στεναχωρείς τον Κοτέ?..Εμένα δε με σκέφτεσαι??..Έτσι και αγριέψει πάλι πώς θα πηγαίνω εγώ για νερό τα βράδια?? Θέλεις να πάθω αφυδάτωση εν όψι εξεταστικής???
Τελοσπάντων, εγώ είμαι γεναίο κορίτσι!
Εμ το άλλο που το πάς? Που και να θέλεις να αγιάσεις δε μπορείς! Και σου λέει χριστιανέ μου το κορίτσι! Δε θέλει! Έχει σχέση, και τη σέβεται..
Και σε αυτό τα αρσενικά εδω ξέρετε πως αντιδρούν??
Αδιαφορουν! Ρε λες και δε τους το είπες!
Έχω ακούσει λοιπόν τις εξής αξιοσημείωτες αντιδράσεις:
  • Όχι, δε την αγαπάς τη σχέση σου, εμένα αγαπάς! Όπως σε αγαπάω και εγώ (που πρόλαβες να μας αγαπήσεις κιόλας χριστιανέ μου!). Και θε θα σταματήσω να στο λέω μέχρι να το καταλάβεις οτι με αγαπάς και εσύ και να μου το πείς!
  • Τί?? Δε με αγαπάς??? Θα αυτοκτονήσω. Φέυγω τώρα. Παω. Να αυτοκτονήσω παω λεω.. Μ'ακούς??..Παω εγω τώρα..(ναι μη ξεχάσες να μας πεις και αν πέτυχε μετά!)
  • Έχεις σχέση ε?..και δε μπορείς γιατί τη σέβεσαι??...Μα αυτό δεν είναι θέμα σεβασμου!!!! [RESPECT]
Οι παραπάνω αντιδράσεις ήταν από αρσενικά των παρακάτω εθνικοτήτων: Αγγλία, Βραζιλία, Συρία. Τα δίνω με ανακατεμένη σειρά.
Quiz του blog: βρες ποιός είπε τι!

Γιαυτό σου λέω, έχουμε πάθει "τύφλωση" μου φαίνεται!! Για άντε να συνέλθουμε!!!
Ελπίζω να μην έχεις κολλήσει κ εσύ από τον παραπάνω " ιο" αγαπητέ αναγνώστη...Δε λέει...
Take care.

To άσχετο του post: τελικά το email, τι type of contact είναι? fast communication, ή Postal rule?