Tuesday, September 18, 2007

Και ο Ιζνογκούντ ήταν Έλληνας!!


Τα γεγονότα λαμβάνουν μέρος κυρίως στη Βαγδάτη, αλλά και στις γύρω περιοχές, ενώ δεν λείπουν καθόλου και τα ταξίδια στο χρόνο. Ο Ιζνογκούντ είναι ο Μεγάλος Βεζίρης του χαλιφάτου, κι έχει βάλει ως μοναδικό στόχο στη ζωή του να εκθρονίσει τον Χαρούν Ελ Πασάχ(Haroun El Poussah), ο οποίος και είναι ο Χαλίφης. Είναι αρκετά γνωστή η συνεχώς επαναλαμβανόμενη φράση του Ιζνογκούντ, "Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη" ("je veux devenir calife à la place du calife"). Ο Ιζνογκούντ έχει επίσης στο πλάι του έναν πιστό και ελαφρώς ηλίθιο (αν και όχι και τόσο ηλίθιο μερικές φορές) βοηθό, ονόματι Μπλιάχ Χαχάτ (Dilat Larat στο πρωτότυπο), ο οποίος τον βοηθά στην προσπάθεια εκπλήρωσης των σχεδίων του.
Ο Ιζνογκούντ ήταν Έλληνας?

ΑΠΟΔΕΙΞΗ:
Έστω ότι η παραπάνω ιστορία είναι μια παραδοχή (Πηγή: Wikipedia ). Αλλάζοντας τα δεδομένα, τα οποία θεωρούμε τυχαίες μεταβλητές με άλλα τυχαία αλλά πραγματικά, θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι η καινούρια ιστορία ισχύει.

Έχουμε τα εξής δεδομένα:
  • Βαγδάτη
  • Ιζνογκούντ, Μεγάλος Βεζίρης
  • Χαρούν Ελ Πασάχ, Χαλίφης
  • Μπλιάχ Χαχάτ
τα οποία αλλάζουμε στην ιστορία μας με τις παρακάτω τυχαίες μεταβλητές:
  • Ελλάδα
  • Ευάγγελος Βενιζέλος, Πρωτοκλασσάτο Στέλεχος κόμματος
  • Κώστας Καραμανλής, Πρωθυπουργός
  • Γιώργος Παπανδρέου.
Η ιστορία γίνεται ώς εξής:

Τα γεγονότα λαμβάνουν μέρος κυρίως στην Ελλάδα, αλλά και στις γύρω περιοχές, ενώ δεν λείπουν καθόλου και τα ταξίδια στο χρόνο (π.χ. η εναλλαγή Καραμανλής-Παπανδρέου για πόλλά χρόνια) . Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ο Πρωτοκλασσάτο Στέλεχος του ΠαΣοΚ, κι έχει βάλει ως μοναδικό στόχο στη ζωή του να εκθρονίσει τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος και είναι ο Πρωθυπουργός. Είναι αρκετά γνωστή η συνεχώς επαναλαμβανόμενη φράση του Ευάγγελου Βενιζέλου , "Θέλω να γίνω αρχηγός του ΠαΣοΚ και Πρωθυπουργός". Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει επίσης στο πλάι του έναν πιστό και ελαφρώς ηλίθιο (αν και όχι και τόσο ηλίθιο μερικές φορές) βοηθό, ονόματι Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος τον βοηθά στην προσπάθεια εκπλήρωσης των σχεδίων του.
ΙΣΧΥΕΙ. Άρα ο Ιζνογκούντ ήταν Έλληνας.

DISCLAIMER:
NO OFFENCE!!!!!!!!!!!! Just Humor!!!!!!

6 comments:

N1K05 said...

Νομιζω ο αξιολάτρευτος Κιμωνας Κουλουρης ταιριαζει περισσοτερο στο ρολο του Γιωργακη? Ειδικα μετα τις εξελιξεις της Κυριακης!

Vaggie said...

το σκέφτηκα αυτό φίλτατε Νίκο.
Το σύνολο (Ελλάδα, Βενιζέλος, Παπανδρεου, Κουλούρης), είναι ένα ακόμα τυχαίο σύνολο που επαληθέυει την ιστορία μας ;)

Vaggie said...

.... Με γνωστή την επαναλαμβανόμενη φράση του Βενιζέλου "Θέλω να γίνω Αρχηγός του ΠαΣοΚ στη θέση του Αρχηγού του ΠαΣοΚ"

N1K05 said...

Για να καταληξουμε σε ενα τετοιο συμπερασμα χρειαζεται να ακολουθησουμε την μεθοδο της επαγωγης. Για τον Γιωργακη ισχυει. Εστω οτι ισχυει για τον Κιμωνα Κουλουρη. Θα ισχυει τοτε και για το επομενο πολιτικο στελεχος?

Νομιζω οτι γρηγορα ξεχασες οτι κατα βαθος εισαι μια Μαθηματικος!!!

highfidelityshow said...

Εμένα η Ελλάδα μου θυμίζει Κολοκοτρωνίτσι. Με τον Φατσέα (Βενιζέλο) να θέλει να πάρει τη θέση του Τρελλαντώνη (Γιωργάκη) για να κατέβουν στις εκλογές ενάντια στον Περίανδρο Πόποτα (Καραμανλή), ο οποίος αντί να κυβερνά βλέπει DVD με τη Χάσκα (Νατάσα) και κανακέυει τα δίδυμα (Μανωλάκη και Βάλια)...

Epicuros said...

Πολύ πετυχημένες οι αντιστοιχίες και οι αναλογίες. Καλά έλεγε το τραγουδάκι: Όλος ο κόσμος είναι μια Λιλιπούπολη". Εκεί Χαρχούδας θα ήταν ο Καραμανλής, Ο Δυστροπόπιγκας ο Γιωργάκης, Παπαγάλος (ας πούμε) ο Βαγγέλης, και Μπέμπαντας ο Κουλούρης (που όλο μιλάει χωρίς να λέει τίποτε (στην καλλίτερη περίπτωση). Σημ. Πολιτικό με IQ το του Κουλούρη δεν έχω ματαξαναδεί στη ζωή μου!