Tuesday, September 19, 2006

Τι λέει ο αρχαίος....??!?!?!

Λείπω ούτε ενα χρόνο απο το Καρλοβασάκι μου. Από πότε η πλατεία στο Μεσαίο, λέγεται LITTLE PARIS???... Κάτι δεν είχα καταλάβει κάλά μάλλον τόσα χρόνια εκεί.......

Υ.Γ. Θέλω να ξαναπάω σαν τρελλή....Θέλω θέλω θέλω!!!!!!! (Για το Little Paris φυσικά ;-) )

7 comments:

MaYaMaYa said...

Μικρο Παρίσι? Moulen Rouge δεν φαντάζομαι να εχει γιατι ενας φιλος μου κλαιγεται οτι δεν βρίσκει γυναικα...

Vaggie said...

Χε,χε....Τέτοιου είδους μαγαζιά στο Καρλόβασι αποτελούν ένα Μύθο...

MaYaMaYa said...

κριμα το παλικάρι...ειχε μεγάλες φιλοδοξίες! Σαν παω στη Σαμο επειδη μου κέντρισε την περιέργεια θα παω στο Μεσαιο Καρλόβασι όντως να δω τι σοι πλατεία ειναι αυτη! ;)

Vaggie said...

Ένα θα σου πω: Παντού υπάρχει ένας Μύθος... ;)
Αλλά οπωσδήποτε να πας στην πλατεία του Μεσαίου..αν δεν έχεις πάει στο Παρίσι ειδικά...ίδια είναι! Γιαυτο καλύτερα Παρίσι, θα σου έρθει και πιο οικονομικά βρε αδερφέ! ΑΘΗΝΑ-ΣΑΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 220 euros με αεροπλανάκι...

MaYaMaYa said...

τοτε θα πω στο φιλαρακι μου να παει Παρισι καλυτερα, τσαμπα μενει στη Σαμο ο καημενος! Εγω εχω παει Παρισι, εμενα Γαλλια ενα διαστημα (σκετη μαγεια ειναι το ατιμο!) οποτε αντε στο τσακιρ κεφι να παω Σαμο για τις παραλιες και ουχι για τις πλατειες!

Epicuros said...

Λάθος! Το μικρό Παρίσι είναι τα Φιλιατρά. Εκεί είναι και ο Little Eifel Tower... Βλ. σχετική φωτο στο blog μου στις 14 Ιουλίου.

Vaggie said...

@epikouros: Το οτι κάτι δεν πήγαινε καλά στο Little Paris για την πλατεία του μεσαίου ήταν προφανές :) χε,χε!!Τώρα για το post σου για τα φιλιατρά, το έχω διαβάσει αφού έχω ξεσκονίσει τις φωτογραφίες σου μια-μια :D!