Sunday, December 31, 2006

Ζούμε τις μικρές μας ιστορίες..


Αν πραγματικά λίγο πρίν πεθάνουμε περνάει όλη μας η ζωή μπροστά απ΄τα μάτια μας, τότε εμείς είμαστε οι στιγμές που ζούμε... Κάνοντας έναν απολογισμό τη χρονιά που πέρασε κλείνω το 2006 με πολλές πολλές στιγμές.. Ευχάριστες, στενάχωρες, αγχωτικές, απογοητευτικές, ερωτευμένες, ευτυχισμένες... αλλά στιγμές!! Για το 2007 θα κάνω μια ευχή για όλους μας... ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΤΙΓΜΕΣ.. γιατί χωρίς αυτές απλά αφήνουμε το κενό να κερδίζει μέσα στο χρόνο...
Καλή Χρονιά...

το άσχετο του post:
"Ζούμε τις μικρές μας ιστορίες
στο κέντρο και τις συνοικίες

όνειρα μεθυσμένα σχέδια ματαιωμένα

τηλέφωνα απεγνωσμένα.."

Αφιερωμένο στο προτελευταίο 24ωρο του χρόνου, και σε αυτούς που το πέρασα μαζί... Για το τελευταίο, στο επόμενο post ;-)

3 comments:

MaYaMaYa said...

καλή χρονιά κοριτσάρα γεμάτο γεμάτες στιγμές!!!! μα ανθρώπους, χρώματα, μουσικές, αισθήματα και καταστάσεις που εσύ αγαπάς!

Anonymous said...

Αγαπητή Ευαγγελία,

Παρά τις απογορεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης και του ερυθρού σταυρού αποφάσισα να σου γράψω μερικές ευχές για το 2007. Εύχομαι το νέο έτος -- όταν με το καλό αποφυλακιστείς και αποδείξεις ότι δεν σχετίζεσαι με την κλοπή 12 κιλών πεπονιού εντός ρωσικού πυρηνικού υποβρυχίου -- να σου φέρει σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο ότι πραγματικά ποθείς (εγώ φέτος ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη να μου φέρει την Barbie τροχόσπιτο και τελικά δεν πήρα τίποτα - άσχετο με το θέμα αλλά το αναφέρω...). Επιπρόσθετα σου εύχομαι να ξεπεράσεις σύντομα το γεγονός ότι προσβλήθηκες από τύφο, να απεξαρτηθείς από την εκτεταμένη χρήση μαριχουάνας, να ξεφύγεις από τα πλοκάμια των παραθρησκευτικών οργανώσεων όπου ανήκεις και να διακόψεις το παράνομο εμπόριο λευκής σαρκός, λευκής σκόνης και λευκού καρχαρία. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!! και να θυμάσαι... όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές!!!!

Ανδρέας

Epicuros said...

Αναμένω με ενδιαφέρον τα περί τελευταίου 24ώρου του 2006! Αν υπάρχουν και ...πιπεράτες λεπτομέρειες ακόμα καλλίτερα! Σου εύχομαι να χαρείς όλες τις στιγμές του 2007, αφού ελεθερωθείς από τα δεσμά της φυλακής, της μαριχουάνας και της λαθρεμπορίας λευκού καρχαρία! (Αλήθεια, τα 12 κιλά πεπόνι τι τα έκανες;). 'Εχει χιούμορ ο/η ανώνυμος/η!